Csomagolóanyagok digitális nyomtatással

2010. július 25.

Csomagolóanyagok digitális nyomtatással A digitális workflow - web2print megoldással kiegészítve - a legtöbb iparág számára kiugró lehetőséget nyújt csomagolóanyagaik kis példányszámban, végtelen grafikai verzióban, változó adatokkal történő gyártására.

 

A digitális munkafolyamatok hatékony beállítási, valamint rendkívül gyors munkák közötti váltást tesznek lehetővé. A változó adatok kezelése, és a nyomtatás előtti utolsó pillanatban történő változtatási lehetőség, mind további hozzáadott értéket képviselnek a gyártások flexibilitásához. A hatékony munkakezelés mellett, a minden egyes példány egyedivé tétele segíthet megrendelőinknek a hamisítás elleni küzdelemben. Jó példa lehet az előzőekben leírt előnyök kihasználásra, bármely iparág különböző területi vagy nyelvi sajátosságok miatti, csökkenő rendelési mennyisége egy megrendelési tételre vonatkozóan.

Integrált w2p szolgáltatásunk a csomagolóanyagok gyártásában rendkívül rövid lehívási időt, gyors szállítást és költséghatékony megoldást jelent partnereinek.

További technológiai specifikációkért kérjük érdeklődjön itt.

 

 

Szeretne további információhoz jutni? Kérjük írjon nekünk a support@printroom.hu e-mail címre, vagy keressen bennünket a +36 70 621 2600 telefonszámon.