Az eddigi legmozgalmasabb évünk

2016. december 18.

Az eddigi legmozgalmasabb évünk A 2016. év a Printroom életében az eddigi legaktívabb, legtöbb új feladattal, termékfejlesztéssel, kereskedelem és szervezeti bővítéssel kiegészült év volt.

Köszönjük megrendelőinknek az aktivitást és a pozitív visszajelzéseket. Számos ajánlás, új megkeresés által lettünk többek az idén, melyek mind arra ösztönöztek bennünket, hogy megrendelőinket pontosan és megalkuvást nem ismerve szolgáljuk ki.

Kereskedelmi lehetőségeink régen várt csomagolóanyag webáruházzal bővültek, mely webáruház további fejlesztése nem titkolt célunk a jövőre nézve.

Visszatekintve az idei évre új kollégákkal, kibővült beszerzési forrásokkal is büszkélkedhetünk. Szervezési, mindennapi feladatok ellátására kirendelt munkafolyamataink további fejlődési pontokon jutották át, mindemellett tudjuk, hogy mik azok a feladatok, melyekre a 2017-es évben nagyobb hangsúlyt kell majd fektetnünk.

Ezúton kívánunk minden kedves parterünknek, megrendelőnknek boldog karácsonyt, családdal, barátokkal töltött nyugodt perceket az ünnepekre.

Jövőre, ugyanitt...