Beszédes 2016. év

2017. január 13.

Beszédes 2016. év Azt elmúlt évek munkája, folyamatosan gyarapodó és szélesedő referenciáink sora a 2016. évben kiemelkedő eredményt hozott számunkra.

Mindennek alátámasztására első körben íme a két legfontosabb adat, mely konkrét és objektív információval szolgál. Árbevételünk az előző évhez képest közel 70%-os emelkedéssel zárt, míg teljesített megrendeléseink száma több, mint 50%-al magasabb darabszámot tud maga mögött, mint a 2015. évben.

A legbüszkébben azokra a termékekre vagyunk, melyeket közösen, megrendelőinkkel karöltve fejlesztettünk, teszteltünk. Ezek közül számos projektünk átcsúszott a 2017-es évre, mindez tervezett és kontrollált keretek között. Megtalálható közte hullámkarton doboz csomagolás, sorszámozott és egyedi kódokkal ellátott címke, papírdobozok saját tervezésű grafikákkal, termékkínáló állványok, új anyagok és új technológiák kombinációi.

Nem szabad elmennünk régóta dédelgetett, és tavaly végre megvalósult álmunk mellett sem, mely a millerpack.hu csomagolóanyag webáruházon keresztül teljesedett ki. Ezen az értékesítési csatornán keresztül szeretnénk azokat a potenciális partnereket kiszolgálni hosszú távon, akik kisebb beszerzési mennyiségekre, akár egyediséggel kombinálva vannak kiéhezve. 

Köszönjük megrendelőinknek a bizalmat. Reméljük idén ezen az úton tudunk tovább haladni töretlen lelkesedéssel és munkabírással, számos új és egyedi igénnyel megtoldva.