Szakmai kihívás - termékkel töltve

2017. június 02.

Szakmai kihívás - termékkel töltve Nem mindennapi, szakmai kihívásokkal telt egyedi megbízás érkezett hozzánk, melynek kivitelezése pontos, alapos előkészületet igényelt.

Nemzetközi ügynökség megkeresésére indítottuk el tervezési és megvalósítási projektünket, melynek eredményeként az elkövetkezendő napokban olyan mappák kerülnek véglegesítésre, melyek a megszokott nyomdai technológián felül különleges megoldást is tartalmaznak.

A végleges paraméterezés érdekében 2 körben is készült prototípus, mely elsőre a nyomdai paraméterezéseket volt hivatott véglegesíteni, másodjára pedig már a közel 100%-os végeredményt prezentálta megrendelőnk felé.

A mappa igazi különlegessége, hogy a lapok közé bekötésre került egy egyedi készítésű bliszter. A bliszter fő feladata, hogy a mappa nyomtatott tartalmában bemutatott kétféle terméket fizikai mivoltában is megjelenítse, a vásárlók a terméket láthassák, illetve tapinthassák.

Referencia oldalunkon a közeljövőben részletesebb képi információkkal is szolgálunk, amint a projekt kifut, és a megjelenítésére engedélyt kapunk.

Addig is további információkkal szívesen szolgálunk, keressenek bennünket ELÉRHETŐSÉGEINKEN.