Szállítói dobozok egyedi köntösben

2017. október 09.

Szállítói dobozok egyedi köntösben A márkanév népszerűsítése, a vevők megtartása és tudatos építése irányába elengedhetetlenné válik a szállítói csomagolások egyedi megjelenítése.

Az elmúlt időszakban megnövekedett online vásárlások egyértelműen magukkal húzzák a szállítói csomagolások iránti fejlesztési igényeket. Ezek az igények nem csak mennyiségi növekedésben mutatkoznak meg, hanem egyre több megrendelőnk igyekszik saját logóval ellátott, egyedi termékcsomagolásokat kínálni.

Az elmúlt pár hét, hónap eredményeként teljes csomagolás garnitúra fejlesztése és gyártása volt az egyik kiemelkedő feladatunk új megrendelőnk számára. Összesen 4 kiinduló méretben kezdtünk neki a gyártásoknak, melyek közül az egyik méret további karácsonyi grafikával is kikerül a vásárlók kezébe.

Bízunk benne, hogy megrendelőnk vásárlói pozitívan fogják értékelni az új, egységes megjelenést, és mindez akár további fejlesztéseket, egyedi megvalósítási igényeket is előirányoz a közeljövőre nézve.

Bármely egyedi igény esetén állunk megrendelőink rendelkezésére. További információkért keressenek bennünket ELÉRHETŐSÉGEINKEN.