Kartondoboz nyomtatva mennyiségi limit nélkül

2018. március 30.

Kartondoboz nyomtatva mennyiségi limit nélkül Színesen nyomtatva kartonra, hullámkartonra, műanyagra kínálunk már akár néhány darabos mennyiségben dobozokat. A forma és kivitel csak a fantázián és a kisebb mennyiségre összességében szánt anyagi kerettől függ.

A korábbiakban az ajánlatadások során rendelési mennyiségi limitet igyekeztünk megadni a kiválasztott technológiától, a kartondoboz tervezett funkciójától, terhelésétől és grafikai megjelenésétől függően. Az elmúlt hónapok termelési, kivitelezési háttér fejlesztéseinek köszönhetően azonban olyan nyomtató és kivágó kapacitásra tudunk támaszkodni, mellyel akár 1 db doboz is gyorsan megvalósításra, legyártásra kerülhet.

  • A nyomtatás minősége tökéletesen reprodukál bármely nyomtatásra alkalmas felbontású grafikai anyagot. 
  • Barna, fehár, vagy bármely más színezetű anyagra tudunk minőségi nyomtatást indítani.
  • Nyomtatunk kartonra, hullámkartonra, fára, műanyagra egyaránt.
  • A dobozok kivágását éles felületekkel tudjuk megvalósítani, míg a hajtási éleket kizárólag könnyítéssel, a karton felületének sérülése nélkül tesszük meg.
  • Az anyagvastagság szinte limit nélküli, akár 5-7 mm falvastagságú hullámkartonokból is tökéletes megoldást kínálunk.

Az természetesen erre a termék gyártási megoldásra is igaz, hogy minél többet készítünk egyszerre, annál kedvezőbb lesz az egy darabra jutó egységár. Elsősorban díszdobozok készítésére, alkalmi igények megvalósítására, minta dobozok gyártására, nagyobb mennyiség előtti ellenőrzésre javasoljuk.

Egyedi ajánlat kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal ELÉRHETŐSÉGEINKEN.