CD lemez tokkal, vonó nélkül

2018. október 01.

CD lemez tokkal, vonó nélkül Vannak akik CD lemezről hallgatják a kedvenc zenét, hangoskönyvet, mesét, és így tovább. Mi is hozzájárultunk egy új, gyerekeknek szóló kiadvány megjelenéséhez.

Nem feltétlen kapcsolódik szorosan nyomdai szolgálgatásaink körébe, mindezek mellett büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőnket az egyedi kartondoboz és a saját kiadású könyv nyomtatása után kiszolgálhattuk további termékkel.

Az igény elsősorban a nyomtatott és ragasztott CD tokra vonatkozott, azonban mi tovább fűztük a lehetőségeket, és végül nyomtatott, írott CD lemezeket a tokkal együtt adhattuk át megrendelőnk részére. Azt külön köszönjük, hogy visszajelzét kaptunk munkánkra, hiszen ezekkel a pozitív visszacsatolásokkal színezve tudunk mi is lelkesen és előrelátóan gondolkodni termék kategóriáink szélesítésében, szakmai hozzzáállásunk töretlenségében.

" megérkezett a csomag a cd-kkel. Nagyon szépen köszönjük és igazán elégedettek vagyunk munkájukkal. Reméljük a jövőben is számíthatunk önökre. Köszi az egész csapatnak. "

Egyedi ajánlat kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal ELÉRHETŐSÉGEINKEN.