Megrendelőink mondták ...

2019. február 08.

Megrendelőink mondták ... Gondoltuk összefoglaljuk az elmúlt időszakban beérkezett pozitív szavakat, gondolatokat, melyeket megrendelőinktől kaptunk. Minden hasonló vélemény bátorítóan hat ránk, míg az esetleges negatívumokból pedig kizárólag tanulni szeretünk.

Szerencsések vagyunk, mert mindkét értékesítési csatornánkon aktívak megrendelőink, így rendszeresen kényeztetnek bennünket pozitív visszajelzésekkel:

"... köszönöm, hogy utánanéztetek és a hozzáállásátok is nagyon pozitív. "

"Épp most vettük át a csomagot tőletek. Nagyon szép lett a bevásárló lista, köszönjük a gyors és precíz munkát!"

"megérkezett a csomag a cd-kkel. Nagyon szépen köszönjük és igazán elégedettek vagyunk munkájukkal. Reméljük, a jövőben is számíthatunk Önökre.
Köszi az egész csapatnak :-)"

"A Kallavender & Co. hamarosan egy éves lesz... szerencsére már a nyitáskor rátaláltam a boltocskám számára legmegfelelőbb csomagolóanyag-webshopra... vagyis RÁTOK! Köszi, hogy vagytok!"

"Gyorsan megérkezett ismét a csomagom! Csak ajánlani tudom. "

"Segítőkészek és kedvesek voltak a rendeléseimmel kapcsolatban. A csomagom extra gyorsasággal megérkezett. Biztos vagyok benne, hogy fogok még rendelni tőlük."

"Megérkeztek a rendelt dobozok, és imádom!!! Mostmár ízlésesen lesznek csomagolva a varrott csodáim! Köszönöm! "

"Nagyon gyorsan és hibátlanul megérkeztek a dobozkáim a szintén nagyon szép karácsonyi ragasztószalaggal együtt! Nagyon köszönöm, nagyon profi az egész! A KamaszPlacc most már csak ezzel fog csomagot küldeni!"

"Szuper dobozokat kaptam, ráadásul remek áron. Köszönöm."

Egyedi ajánlat kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal ELÉRHETŐSÉGEINKEN.