Üzletág eredményekkel | millerpack.hu

2019. június 28.

Üzletág eredményekkel | millerpack.hu Kész csomagolóanyagok, kartondobozok raktárkészletről történő értékesítésével foglalkozó millerpack.hu üzletágunk újabb fejlődési szakaszhoz érkezett.

Az előző évekhez képest az idei, 2019-es évünk első pár hónapja gyökeres változást hozott a webáruházon keresztül beérkező megrendelések terén. Ennek következtében megrendeléseink száma, napi kötelező feldolgozási aránya jelentős mértékben megnőtt.

A növekvő rendelésszám minőségi és határidőben továbbra is pontos teljesítése érdekében megvizsgáltuk, melyek azok a pontok a teljes folyamatban, ahol érdemes lenne fejlődnünk. Végeredményben a csomagolás eddigi manuális megvalósulását fejlesztettük, és egy félautomata csomagológéppel bővítettük kapacitásainkat. 

Az általunk nagyobb arányban csomagolásra és kiszállításra kerülő, 10-40 kg közötti csomagok tartalmának egymáshoz fóliázása ezzel a berendezéssel könnyebbé és energiahatékonyabbá vált. 
A felszabaduló energiákat pedig további csomagok készítésére, egyre szaporodó megrendeléseink teljesítésére tudjuk fordítani.

Webáruházunk kínálatát ITT tekinthetitek meg: MILLERPACK.HU