Célok az új évtized első évére - 2020

2020. január 24.

Célok az új évtized első évére - 2020 Kimondani is furcsa, mindemellett bevalljuk büszkeséggel tölt el bennünket, hogy immáron több, mint 30 éves nyomdai tapasztalatot tudhatunk magunk mögött. Erre alapozunk.

Az idei évben is kitűztük magunknak azokat a sarokpontokat, melyek mentén biztosítani tudjuk a 2020-as évre tervezett elvégzendő feladatok hátterét. 

Az iparágban található termékskála széleskörű ismerete mellett a gyártási technológiák és alapanyagok rendszeres tudásanyag frissítése mindig fontos volt számunkra. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt évben, években megrendelői körünk jelentős átalakuláson, fejlődésen esett át.

Íme a legfontosabbak az idei évre:

1.) Szakmai vonalon idén meglátogatjuk a DRUPA 2020 kiállítást.

2.) Cégünk jelenlegi formájának 10 éves fennállását, évfordulóját méltón igyekszünk megünnepelni. A program tervezet még alakulóban, de az bizonyos, hogy természeti adottságainkat maximálisan igyekszünk majd kihasználni.

3.) Meglévő partnereink kapcsán termékfejlesztések az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyobb hangsúlyt kapnak mint korábban.

4.) Export lehetőségeink szélesebb körű kihasználására törekszünk majd.

5.) Tovább fejlesztjük B2C és B2B kapcsolatainkat egyaránt raktárkészletről történő teljesítésekkel.További információkért forduljon hozzánk bizalommal KAPCSOLAT.