Átalakul, kiegészül, de nem vész el

2020. május 17.

Átalakul, kiegészül, de nem vész el A kialakult helyzethez alkalmazkodnunk kell nekünk, csomagolóanyagokkal foglalkozó cégeknek is. Még akkor is ha ez az iparág biztosan nem vész el, de az azonban tény, hogy átalakul.

Számos iparág leállása már az első hetekben realizálódott. Megrendelőink sorában a termeléssel direktben foglalkozó cégek közül szinte egyedül az élelmiszeripar volt az, amely változatlan lendülettel folytatta a gyártást az elmúlt hetekben.

Hisszük, hogy a különböző iparágakban dolgozó cégek az elkövetkezendő hónapokban, években mélységében fognak átalakulni, átszerveződni, új piaci - és pénzügyi alapokra helyezve a tulajdonosok által.

Az egyelőre egyedüli győztes a kereskedelemben az online értékesítéssel foglalkozó cégek halmaza. Ehhez kapcsolódóan a szállítói csomagolások térnyerése, a szállítmányozó cégek intenzívebb részesedése a gazdaságban ugyancsak új erőre kapott.

Legyünk a jövőben következetesek, vásároljunk magyar terméket, utazzunk itthon, gyarapítsuk a magyarországi vállalkozások, vendéglátó helyek és helyi termelők sokaságát.

Csomagolóanyag webáruházunkat az elmúlt időszakban számos új termékkel töltöttük fel, raktárkészletünk folyamatosan frissül, feltöltésre kerül a lehető legnagyobb rendszerességgel. 

MILLERPACK.HU