Megrendelések (nem csak) környező országokból

2021. május 07.

Megrendelések (nem csak) környező országokból Nagy örömünkre szolgál, hogy néhány hét, hónap alatt jelentősen megugrott azon érdeklődők száma, akik termékeiknek csomagolóanyagot, egyedi kartondobozt, címkét, hullámkarton dobozt szeretnének rendelni tőlünk.

Legnagyobb meglepetésünkre számos olyan megkeresésünk van, akik akár több ezer km-es távolságból magyar nyelven jelentkeznek be nálunk, és érdeklődnek egyedi csomagolóanyagok gyártásának lehetősége iránt.

Kedvencünk és büszkeségünk a megkeresések közül az a termékcsalád, amelyhez több méretben, egyedi nyomtatással gyártottunk környezetbarát, újrahasznált kartonpapírból készült dobozokat. A vevői visszacsatolás a legfontosabb számunkra, így már alig vártuk, és szerencsére megrendelőnk döntéshozói is maradéktalanul elégedettek voltak az eredménnyel.

A termék különlegessége, hogy a barna színű alap kartonpapírra a színek nyomtatása előtt fehér szín nyomtatását is alkalmaztuk. Ennek a technológiai trükknek következtében a színek élénkebben jelennek meg a végterméken.

KAPCSOLAT