Környezetbarát, papír, EU-s direktíváknak megfelelő elviteles dobozok

2022. május 23.

Környezetbarát, papír, EU-s direktíváknak megfelelő elviteles dobozok Termékkategória szinten az idei évben számos újdonsággal jelentkeztünk, az elviteles papír dobozok azonban egy olyan termékcsoportot képviselnek, melyekre mindenképpen szeretnénk külön felhívni a figyelmet megrendelőink körében.

Az elviteles doboz termékkategóriánk elsősorban a környezetbarát alapanyaga, a komposztálhatósága és a gyors lebomlása miatt került felvételre termékkategóriánk sorában.

A termék gyártásához felhasznált alapanyag és gyártási technológiai sor megfelel azoknak az EU és egyéb, a világban aktívan érvényes rendelkezéseknek, melyek az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezést, vegyi anyagok szabályozását, a csomagolási hulladékokra vonatkozó szabályozásokat és irányelveket tartalmazzák.

A termék besorolása a hatályos EU 2019/904 irányelv alapján társított papír PE bevonattal, amely a termék teljes egészére vonatkoztatva 5,2%.

Folyamatosan bővülő méretszortimenttel és grafikai megjelenéssel igyekszünk vevőink felé megelégedéssel szolgálni, mely törekvésünk első néhány terméke megtalálható a millerpack.hu csomagolóanyag webáruházunkban, és ott azonnal, online rendelhető készletről.


Kérdésük lenne? Írjon nekünk ITT.