Jövőképünk

A Printroomnál gyakorlati tapasztalatainkat, tudásunkat, iparági ismeretünket teljes elkötelezettséggel állítjuk annak szolgálatába, hogy megrendelőink pénzt és időt takarítsanak meg azzal, hogy ránk bízzák nyomdai igényeik megvalósítását.

Minden erőnkkel azt szolgáljuk, hogy megrendelőink minőségi terméket és szolgáltatást kapjanak maximális hatékonysággal és megbízhatósággal. Gyors és pontos válaszaink, magas minőségű szolgáltatásaink elégedett és visszatérő megrendelőket irányoznak elő.

Célunk, hogy megrendeléseink teljesítése során szoros, bizalmi és hosszú távú üzleti kapcsolatokra tegyünk szert.

Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a közreműködésünkkel előállított termékek gyártásához felhasznált nyomdai technológiák környezetvédelmi szempontból, alapanyag felhasználást tekintve megfeleljenek a jelen és jövő „zöld” elvárásainak.

Arra törekszünk, hogy felelősségteljes, építő jellegű munkát végezzünk, bármilyen nagyságú és intenzitású feladatról is beszéljünk.

A legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink az elégedettség mellett visszatérjenek hozzánk, és kötődésük, egymás iránti elkötelezettségünk mindkét fél számára megfelelő alapokat szolgáljon a további növekedéshez.