Környezetbarát, papír, EU-s direktíváknak megfelelő elviteles dobozok

Printroom Bejegyzések Környezetbarát, papír, EU-s direktíváknak megfelelő elviteles dobozok

Termékkategória szinten az idei évben számos újdonsággal jelentkeztünk, az elviteles papír dobozok azonban egy olyan termékcsoportot képviselnek, melyekre mindenképpen szeretnénk külön felhívni a figyelmet megrendelőink körében.

Az elviteles doboz termékkategóriánk elsősorban a környezetbarát alapanyaga, a komposztálhatósága és a gyors lebomlása miatt került felvételre termékkategóriánk sorában.

A termék gyártásához felhasznált alapanyag és gyártási technológiai sor megfelel azoknak az EU és egyéb, a világban aktívan érvényes rendelkezéseknek, melyek az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezést, vegyi anyagok szabályozását, a csomagolási hulladékokra vonatkozó szabályozásokat és irányelveket tartalmazzák.

A termék besorolása a hatályos EU 2019/904 irányelv alapján társított papír PE bevonattal, amely a termék teljes egészére vonatkoztatva 5,2%.

Folyamatosan bővülő méretszortimenttel és grafikai megjelenéssel igyekszünk vevőink felé megelégedéssel szolgálni, mely törekvésünk első néhány terméke megtalálható a millerpack.hu csomagolóanyag webáruházunkban, és ott azonnal, online rendelhető készletről.

További híreink

Eredményeink a 2023. évről
Előző időszakunknak megfelelően a tavalyi évet is kiemelkedő eredményekkel zárhattuk. Íme néhány tényszerű adat számokban
Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”
Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor egy pár éve startupként indult, belga székhelyű, többek között magyar
printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új