Rólunk

Printroom Rólunk

Hiszünk az értéknövelt nyomdai szolgáltatásokban, így mindennapi tevékenységünkkel azon dolgozunk, hogy vevőink végül igényük teljesítésében eredményesen zárják a projektet, és visszatérjenek hozzánk.A csomagolóanyag gyártáshoz fűződő több tíz éves tapasztalatunkkal a legszélesebb kört öleljük át, a tervezéstől a kivitelezésen át a készletezésig, és igény szerinti beszállításig.

Arra törekszünk, hogy vevőink hűségesek lehessenek hozzánk, megtalálják bennünk azt a pluszt, ami megalapozhatja saját üzletük gördülékeny fejlődését.
Több évtizedes múltra visszatekintve hálásak vagyunk azért, hogy számos hosszútávú, biztos alapokon álló partnerkapcsolatot építettünk ki pontos, célirányos kommunikációnkkal, szakmai tudásunkkal megalapozva.

A rendelkezésünkre álló termelési kapacitások lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy az aktuális igénynek legmegfelelőbb gyártási sort építsük fel, akár a minőségi oldalról, akár a bekerülési érték oldaláról vizsgáljuk meg a készterméket.

Alapanyag- és nyomdai beszállítói rendszerünket az alapján alakítjuk, hogy biztonságban, határidőben tudjunk teljesíteni, már a tervezési fázistól kezdve.
Egyik legnagyobb előnyünk, hogy nem rendelkezünk mindenre kiterjedő, kötelezően leterhelendő teljes nyomdai gyártási kapacitásokkal, így szabadabban, függetlenül, a célra koncentrálva tudunk olyan megoldásokat kínálni, melyek nincsenek befolyással esetleges alapanyaghiány kapcsán, nincsenek technológiai korlátok közé szorítva.