Funkcionális és formai tervezés

Printroom Funkcionális és formai tervezés

Az optimálisan kiválasztott forma a csomagolások esetén védelmet biztosít, a teljes életciklusra optimális megoldást kínál a terméknek.
Méretigénytől, funkcionális szükséglettől, terhelhetőségtől, vizuális elemektől függően segítünk megvalósítani elképzeléseiket.

Méretben és formában a termékhez, a gyűjtőcsomagoláshoz, a szállítási módokhoz igazodva készülnek el a csomagolásterv javaslatok.
A becsomagolt termék háztartásokban, illetve iparban történő felhasználását igyekszünk könnyíteni különböző funkcionális megoldási javaslatok kidolgozásával.
A formai- és méretbeli terveket a későbbi nyomdai gyártás költséghatékony kivitelezési lehetőségeihez igazítjuk.
Megbízóinkkal, megrendelőinkkel minden esetben alapos felmérést végzünk, hogy javaslataink az igényekhez már a korai stádiumban a lehető legjobban igazodjanak.
A terveket igény szerint fizikai valójukban is továbbítjuk megrendelőink felé tesztelésre, elfogadásra.
A mintakészítéssel párhuzamosan akár több verzióban ajánlatokat készítünk, hogy megrendelőink döntésük meghozatalakor mérlegelni tudják az aktuális projekt financiális igényeit.
A konkrét gyártásokat már elfogadott, aláírt minták alapján indítjuk, ezzel is biztosítva a gyártáskori pontosságot, ellenőrizhetőséget.