Bővülő csomagolóanyag termékcsaládok

Printroom Bejegyzések Bővülő csomagolóanyag termékcsaládok

Az egyik legnagyobb öröm számunkra, amikor látjuk, hogy megrendelőink fejlődnek, új célokat tűznek ki maguknak, és ezen célok megvalósításához a mi közreműködésünkre is számítanak.

Az idei év szezonjára készülve szerencsésnek tartjuk magunkat. Két olyan nagyobb volumenű projektben is részt vehettünk, mely az idei év csúcsidőszakára, velünk együtt építkezve több új termék bevezetését is megcélozta.

A két iparág szorosan kapcsolódik, de mégis más az irány, más a célpiac, mások a fontossági sorrendek a csomagolóanyagokhoz kapcsolódó igények vonatkozásában is.

Büszkék vagyunk arra, hogy több éves munkánk gyümölcseként az itt példaként említett magyarországi vevőnk immáron duplájára emelte termékei számát, ezzel kiszélesítve célpiacát. Ezáltal egyre növekvő csomagolóanyag igénnyel, faltkarton, használati utasítás és címke termék típussal változatosabbá téve munkánkat.

Az pedig, hogy Magyarországon kívül élő magyarok bíznak ránk egyedi igényeket, már a formai tervezés stádiumában, különleges kihívás számunkra.

Azért dolgozunk, hogy a feladatok elvégzéséhez való mindennapi hozzáállásunk bárhol a világon megállja a helyét, akár közvetlenül csomagolóanyag igény megvalósításával, akár közvetetten úgy, hogy az előállított csomagolások bármely országban megvalósítsák a hozzájuk fűzött reményeket mind termékvédelem, mind megjelenés vonatkozásában.

További híreink

Eredményeink a 2023. évről
Előző időszakunknak megfelelően a tavalyi évet is kiemelkedő eredményekkel zárhattuk. Íme néhány tényszerű adat számokban
Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”
Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor egy pár éve startupként indult, belga székhelyű, többek között magyar
printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új