Eredményeink a 2023. évről

Printroom Bejegyzések Eredményeink a 2023. évről

Előző időszakunknak megfelelően a tavalyi évet is kiemelkedő eredményekkel zárhattuk. Íme néhány tényszerű adat számokban kifejezve.

A 2023. év legfontosabb szakmai eredménye volt számunkra, hogy 3 olyan nagyobb induló projekt részesei lehettünk, melyek meghatározó részévé váltak mindennapjainknak. A projektek elsősorban kartondoboz termékcsalád gyártására specializálódtak, azonban 1-1 esetben kiegészültek hullámkartondoboz csomagolással és tekercses címkékkel egyaránt.

Az előző, 2022-es évhez képest árbevételünk közel 20% – os növekedést mutatott, mely növekedés nagyrészt nagyobb vevőink térnyerésének, és már meglévő megrendelőink csomagolási-igény növekedésének köszönhető.

Új vevők terén szerényebb emelkedést könyvelhettünk el, ez elsősorban annak köszönhető, hogy vevőszámban webáruházas vásárlóink egy része a már 2023-ban induló gazdasági visszaesésnek köszönhetően befejezte tevékenységét.

Feldolgozott rendelések számában minimális növekedést mutattunk, maradt az éves szinten ~7.200 db – os feldolgozás. Előzőek alapján egyértelmű, hogy az egy megrendelésre jutó bevételünk jelentősebb növekedést mutatott.

A különböző típusú csomagolóanyagok gyártásához elérhető kapacitásaink komolyabb fejlesztéseken mentek keresztül. Kartondoboz gyártás terén ragasztógéppel, stancagéppel gazdagodott a szortiment, melynek köszönhetően a gyártható doboz típusban bővült a kínálat, a gyártási határidők lecsökkentek, és a minőség javítására fordított erőfeszítéseink kifizetődtek.

Webáruházunkhoz kapcsolódóan közel 20 új termék került bevezetésre, melyek nagyobb része hullámkarton-doboz terméktípus kategóriába sorolható.

Sikeresen beálltunk a sorba, mint sokan mások, és a bevezetésre került EPR díjak törvényi rendelkezéseit mindennapjaink részévé tettük.

Azt, hogy a 2024-es év hogyan fog alakulni még kérdéses számunkra. Nagy valószínűséggel nem lesz olyan gördülékeny, mint az előző néhány évünk. Mindez elsősorban az igények számában, mennyiségekben történő csökkenésnek lesz köszönhető. Azon dolgozunk, elsődleges célunk az, hogy a magyarországi vevőkörünk továbbra is a már megszokott minőségben kerüljön kiszolgálásra akár szolgáltatás, kommunikáció, és természetesen végtermék szinten egyaránt.

További híreink

Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”
Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor egy pár éve startupként indult, belga székhelyű, többek között magyar
printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új