Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”

Printroom Bejegyzések Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”

Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor egy pár éve startupként indult, belga székhelyű, többek között magyar tulajdonossal rendelkező cégtől köszönetlevél érkezik hozzánk. Ebből osztanánk meg Önökkel néhány gondolatot, melyeket igazi gyöngyszemként értékeltünk.

“Összefoglaltam melyek azok a pontok-értékek, amik miatt szeretek veletek dolgozni, és kitűntök a többi csomagolóanyag-gyártó közül:

Elérhetőség: mindig számíthatok rátok telefonon / emailen keresztül.

Gyártási idő: ritkán fordul elő, hogy egy termékre a tervezettnél többet kell várni.

Őszinteség: ez az előzővel szorosan függ össze, és egy nagyon fontos érték a számomra.  Az én szememben azt jelenti, hogy azt kapjuk amit megbeszéltünk. Rengeteg gyártó az “over-promise, under deliver” kategóriába esik, de Ti nem. Ha valamit nem tudtok időben teljesíteni, nem kapok tarthatatlan ajánlatot.

Elkötelezettség: Látszik, hogy szeretitek a termékeinket, és nem csak egy újabb csomagolásról van szó a termékszalagon. Emiatt sokszor közösen ötletelünk a megvalósításról és érzem, hogy fontos számotokra hogy olyan kerüljön ki a kezetek közül, amivel ti is meg lennétek elégedve.

Magas minőség: Nagyrészt az előző pontból ered, de az őszinteséggel is kapcsolatban áll : ha valamit esetleg nem tudnátok megfelelő minőségben biztosítani, akkor inkább más megközelítés felé megyünk el. A Moments dobozokból kénytelenek voltunk egy másik gyártótól rendelni alacsony számban, hogy a boltnyitásra legyen belőlük készleten. A minőség egyből látszott, és a csapatban mindenki a “The boxes from Printroom are so much better” véleményen van :)”


Köszönjük. Idén is pontosan ezen értékek szerint szeretnénk tovább haladni feladatainkkal.

További híreink

Eredményeink a 2023. évről
Előző időszakunknak megfelelően a tavalyi évet is kiemelkedő eredményekkel zárhattuk. Íme néhány tényszerű adat számokban
printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új