Ötletes grafika + kreatív kivitel

Printroom Bejegyzések Ötletes grafika + kreatív kivitel

Vannak olyan projektek, amikor beadjuk a derekunkat – mindemellett hisszük, hogy a grafikai tervezés a grafikusok feladata – , és konkrét elképzelésre, grafikai gondolatmenetre építve a megvalósítás előtt a grafikai tervezésben is részt veszünk.

Tervezéskor fontos szempont volt a megrendelő részéről, hogy a grafikai elemek a doboz garnitúra tálca alkatrészénél összehajtás után pontosan találkozzanak, vizuálisan átmenetet képezzenek az oldalfalak a tálca alján található grafikai elemekkel.

A mindkét oldalon barna színű, részben hulladékbázisú karton alapanyag kiválasztásakor mind a környezetvédelmi szempontok, mind pedig a könnyű használhatóság és az egyszerű megjelenés szerepet játszottak.

Mindig kiemelkedő tervezési finomságot igényel az, amikor tálcához kell palást (hüvely) méretet igazítani, hiszen tized mm eltérés is okozhatja azt, hogy vagy túlságosan nagy lesz a végeredmény, vagy a másik eset, hogy szinte lehetetlen kitolni a tálcát a palástból sérülésmentesen, mert annyira szorosra sikeredik a méretezés.

Az egyszerűség jegyében a barna alapanyagon leginkább életteli, egyszerűen nyomtatható fekete szín került kiválasztásra a gyártáshoz. Ebben persze jelentős szerepet játszott a becsomagolandó termék jellege is, így a tervezéskor nem volt nehéz feladatunk.

További híreink

printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új
Trend, melynek mi is aktív részesei vagyunk
Az elmúlt időszakban szinte bármely nyomdai technológiát érintve, a barna színű csomagolás indítja be legtöbbet
Új termékek a MILLERPACK.HU webáruházban
Hullámkarton dobozokat, tekercses öntapadó matricákat és papír alapú ragasztószalagokat állítottunk be kínálatunk sorába millerpack.hu csomagolóanyag