Trend, melynek mi is aktív részesei vagyunk

Printroom Bejegyzések Trend, melynek mi is aktív részesei vagyunk

Az elmúlt időszakban szinte bármely nyomdai technológiát érintve, a barna színű csomagolás indítja be legtöbbet új csomagolási koncepció kialakításán dolgozó megrendelőink fantáziáját.

A barna csomagolás, amely a természetes, organikus és fenntartható környezetre utal, egyre népszerűbbé válik már itthon is. Ezt a stílust gyakran az egyszerűség, az autentikusság és a környezettudatosság iránti igény inspirálja. Általánosságban az a vélemény terjedt el fogyasztói szinten, hogy a barna színű csomagolás kizárólag természetes anyagokkal és színekkel dolgozik, ami a környezettudatos gondolkodást és az organikus termékeket sugallja.

Printroom_digitalis_szines_egyedi_doboz

Az egyszerűség iránti igény, a retro és vintage hatások, a minimalizmus és az egyszerűség mind fellelhető ezekben a termékekben, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy sok esetben legalább ugyanolyan, ha nem több gyártási folyamatból, nagyobb környezetszennyező hatással kaphatjuk meg a kívánt eredményt a különböző célokra felhasznált csomagolóanyagok vonatkozásában.

A kozmetikai iparág mellett az élelmiszeriparhoz használatos csomagolóanyagok és az egyszeri futárszolgálatos csomagolások terén is több új projektbe kezdtünk bele az elmúlt időszakban. A legnagyobb kihívás számunkra az alapanyagok beszerzése magyarországi forrásból, illetve amit még ennél is fontosabbnak tartunk megjegyezni, az a minőségi megjelenés a különböző nyomtatási eljárásokkal készülő, elsősorban a színes és fehér nyomatok terén.

Folyamatosan keressük az adott technológiához leghatékonyabban használható papír, karton alapanyagokat. Rendszeresen teszteljük újabb és újabb vevői igényekhez konkrét gyártási, nyomtatási körülmények között lehetőségeinket, melynek eredményeként az idei évben már valósan mondhatjuk, hogy számos tapasztalattal és információval rendelkezünk a különböző iparágak igényei megvalósításához.

Egyedi megoldásokkal kapcsolatban várjuk megkereséseiket, érdeklődéseiket ITT.

Trend, melynek mi is aktív részesei vagyunk

További híreink

Eredményeink a 2023. évről
Előző időszakunknak megfelelően a tavalyi évet is kiemelkedő eredményekkel zárhattuk. Íme néhány tényszerű adat számokban
Jól indul az új év, nekünk ilyen jól: “Partnerségi köszönet”
Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor egy pár éve startupként indult, belga székhelyű, többek között magyar
printroom-gyutocsomagolas Élő termékek csomagolása – tervezéstől a kivitelezésig
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az idei, 2023. évre is jutott olyan feladat bőven, mely új